GBK Miehet, KAKKONEN - TVÅAN

GBK GBK - OLS  3 - 3

Kokkola, Keskuskenttä

GBK-OLS 3-3 (3-2)

GBK tog farväl av division 2 genom att spela oavgjort mot OLS. Matchen i Karleby slutade 3-3. GBK ledde 3-2 i paus. Lagen bjöd på en målrik och pigg match.

GBK tog sina gäster på säng, 2-0 inom fyra (!) minuter. Ville Luokkala breddade till högra kanten åt Lasse Känsälä som serverade ett inlägg och Petteri Jokihaara nickade bollen i mål. En OLS-spelare försökte rädda på mållinjen, men den assisterande domaren uppfattade att bollen varit över linjen.

2-0 kom två minuter senare. Lasse Känsälä bröt en passning, körde in i straffområdet och sköt in 2-0.

GBK hade också häng på ett tredje mål, men OLS höll undan. Gästerna reducerade i 15:e minuten. Leevi Pekkala kom fri från halva plan och gjorde inget misstag, reducerat till 1-2.

Målvakten Johannes Wentin, som gjorde sin första GBK-match sedan 2013 (!) räddade ett friläge och bjöd också på en kanonräddning.

OLS jagade kvittering, men plötsligt slog GBK till. Otto Nieminen serverade en långboll, Jani Mäenpää tog emot, gjorde några finter och spelade åt Jokihaara som prickade in hemmalagets 3-1 mål.

OLS reducerade tre minuter före paus. Aapo Kuivila gjorde mål på straff.

GBK inledde piggt i andra halvlek, hade några chanser till 4-2. OLS kom hårt på slutet och matchuret visade på 90 minuter när Santtu Seppänen kvitterade. Han avslutade en kontring.

Leevi Pekkala prisbelönades i OLS, Lasse Känsälä i GBK.

Chris Corcoran, GBK:

-Pojkarna visade mycket bra inställning. Så har det varit hela tiden också på träningar.

-Jag tycker vi gjorde en bra match. Harmt att vi inte kunde avsluta med en trepoängare.

Efter matchen meddelade Chris Corcoran att hans kontrakt går ut efter den här säsongen och att det inte blir någon fortsättning.

Pirteä ottelu päättyi tasan

GBK:n taival Kakkosessa päättyi sunnuntaina. Kotipeli Oulun Luistinseuraa vastaan päättyi tasan 3-3. Tauolla GBK johti 3-2. Ottelu oli maalirikas ja hyvätasoinen.

GBK sai otteluun lentävän lähdön, neljässä minuutissa kaksi maalia. Avausmaali nähtiin toisella minuutilla. Ville Luokkalan pitkä syöttö löysi laidalta Lasse Känsälän. Lasse tarjoili keskityksen, jonka Petteri Jokihaara puski maaliin. OLS-pelaaja yritti maaliviivalla pelastaa, mutta avustava erotuomari näki pallon ylittäneen viivan.

Heti perään GBK juhli toistamiseen. Känsälä katkaisi syötön, eteni rankkarialueen sisälle ja laukoi pallon maaliin. Neljä minuuttia, kaksi tekopaikkaa ja kaksi maalia.

GBK:lla oli muutama paikka iskeä kolmaskin osuma, mutta OLS selvisi. Vierasjoukkue kavensi 15 minuutilla. Leevi Pekkala karkasi puolesta kentästä ja laukoi pallon maaliin.

Sen jälkeen OLS loi pari huippupaikkaa, mutta GBK:n veskari Johannes Wentin teki hienoja pelastuksia. Wentin vartioi GBK:n maalia ensimmäisen kerran sitten syksyn 2013 (!).

Kesken oululaisten painostuksen iski GBK. Otto Nieminen nosti pitkän syötön Jani Mäenpäälle, joka teki pari harhautusta, syötti vapaana olevalle Jokihaaralle, joka puolestaan laukoi pallon maaliin, 3-1.

OLS sai rankkarin 42 minuutilla. Aapo Kuivila kavensi.

Toisen jakson alku oli GBK:n hallintaa, mutta loppua kohden OLS painosti. Kellossa oli aika tarkalleen 90 minuuttia, kun Santtu Seppänen tasoitti. Ansaittu tasoitusmaali.

Leevi Pekkala palkittiin vieraiden parhaana, Lasse Känsälä puolestaan GBK:n parhaana.

-Olen todella ylpeä pelaajistani. He pelasivat todella hyvällä asenteella. Hyvää asennetta on ollut myös harjoituksissa.

-Pelattiin hyvä ottelu. Toki harmittaa viime hetken tasoitus.

Ottelun jälkeen Corcoran ilmoitti, että hänen sopimuksensa loppuu, eikä sitä jatketa, joten GBK etsii uutta valmentajaa.

GBK: Johannes Wentin, Chris Corcoran (17 Elmeri Lahti), Teemu Mäki (v), Ville Luokkala, Elis Åström, Lasse Känsälä, Jere Moilanen, Aaro Hedman, Otto Nieminen (69 Samuel Frilund), Jani Mäenpää, Petteri Jokihaara.

Foto/Teijo Pirttimäki

3 - 3

OLS
(3-2)
2'MaaliJokihaara Petteri
4'MaaliKänsälä Lasse
16'MaaliPekkala Leevi
39'MaaliJokihaara Petteri
44'MaaliKuivila Aapo
91'MaaliSeppänen Santtu