GBK Miehet, Miesten Kakkonen

Närpes Kraft - GBK   1 - 1

Mosedal N

Närpes Kraft - GBK 1-1 (1-1)

GBK gästade Kraft i Närpes och matchen slutade oavgjort 1-1. Kraft har ännu inte förlorat denna säsong. GBK spelade sin tredje raka oavgjorda match.

GBK öppnade starkt och dominerade i 10-15 minuter. Målchanser hade GBK också, bland andra Zuca två stycken, men något mål lyckades gästerna inte göra.

Spelmässigt jämnade det ut sig. Kraft gick till ledning i 21:a minuten. Målet gjordes av Samsonia Kakhaber efter ett långt inkast. GBK fick ett rättvist kvitteringsmål i 33:e minuten. Aaro Hedmans (bilden) första skott täcktes och returen sköt han in via ribban, 1-1.

Det var närmare 1-2 än 2-1 i andra halvlek. GBK skapade många chanser, men närmare än Zucas stolpskott kom gästerna inte. Kraft pressade i slutminuterna, men GBK:s försvar jobbade säkert.

-Med det antalet chanser vi skapade, borde vi fått mera ur den här matchen. Efter slutsignalen kändes oavgjort som förlust, säger GBK-tränaren Niklas Käcko.

-Vi sumpar för många chanser. Är det oskicklighet? Eller spänner vi oss i väntan på första segern?

Markus Enlund missar hemmamatchen mot Komeetat. Han drog på sig sin fjärde varning.

Komeetat gästar GBK söndag 19 juni klockan 18.30.

GBK ja Kraft tasapeliin

GBK vieraili Närpiössä ja ottelu siellä päättyi tasan 1-1. Kraftin tappiosarakkeessa on edelleen pyöreä nolla. GBK:lle tasuri oli kolmas putkeen.

GBK hallitsi ensimmäiset 10-15 minuuttia. Maalipaikkojakin oli, muun muassa Zucalla, mutta Kraft selvisi.

Pelillisesti homma tasoittui ja Kraft teki maalin 21 minuutilla. Pitkän sivurajaheiton jälkeen onnistui Samsonia Kakhaber laukomaan pallon maaliin. Ansaittu tasoitus nähtiin 33 minuutilla. Aaro Hedmanin (kuvassa) laukauksen peitti puolustaja, mutta paluupallon Aaro laukoi yläriman kautta maaliin, 1-1.

Toisella jaksolla GBK:n voittomaali oli lähempänä kuin kotijoukkueen. GBK loi paikkoja, mutta Zucan tolppalaukausta lähemmäksi vierasjoukkue ei päässyt. Lopussa Kraft painosti, mutta GBK puolusti hyvin.

-Loppuvihellyksen jälkeen tasapeli tuntui tappiolta. Maalipaikkoja luotiin sen verran paljon, että tästä olisi pitänyt irrota enemmän kuin piste, GBK:n valmentaja Niklas Käcko kommentoi.

-Tuhrimme liian paljon maalipaikkoja. Taidon puutetta? Jännitetäänkö liikaa, kun ei voittoja ole tullut?

Sunnuntaina 19 kesäkuuta kello 18.30 pelaa GBK kotiottelun, jossa vastaan asettuu Komeetat. Siihen peliin ei Markus Enlund pääse mukaan, koska Närpiössä täyttyi varoitustili.

GBK: Riku Lelo Lun Koka, Markus Enlund (66 Petteri Jokihaara), Topi Mäki, Teemu Mäki, Lasse Känsälä, Toro, Ville Luokkala, Elis Åström, Joni Lämsä, Aaro Hedman, Zuca.

Varning/Varoitus: Enlund.

Närpes Kraft

1 - 1

(1-1)
21'MaaliKakhaber Samsonia