GBK Miehet, Miesten Kakkonen

OTP - GBK   2 - 2

Oulu, Castren TN

Så nära, så nära..... - Niin lähellä, niin lähellä.....

Det var så nära, så nära, men slutligen fick GBK nöja sig med en poäng från Uleåborg. Matchen mot OTP slutade 2-2 efter 1-1 i paus.

OTP gick till ledning genom Chinonso Edeh redan i sjunde minuten. Hemmalaget öppnade mycket starkt och hade ett spelövertag i cirka 30 minuter. GBK piggnade till mot slutet av första halvlek. Gästerna fick straffspark i 45:e minuten och Zuca kvitterade.

Det var mycket GBK i andra halvlek. Pietro Kytölaakso gjorde mål i 53:e minuten. GBK dominerade stort och skapade chanser till flera mål. Men, gör du inte mål, slår motståndarna till. Så hände i slutsekunderna. Kristian Säily kvitterade vid 90+3. Målet kom på frispark och domaren blåste för fulltid strax efter.

Miika Hohenthal, GBK:

-Vi var helt borta ed vinden under första halv timme. OTP var då klart bättre.

-Vi bättrade på före paus och dominerade resten av matchen. En match som vi kunde och borde ha punkterat. Det gjorde vi inte.

-Spelmässigt en bra andra halvlek, men slutet smakar surt.

GBK-Hercules spelas lördag 17 juni.

GBK menetti kaksi pistettä

Niin lähellä, niin lähellä. GBK johti 2-1, mutta OTP tasoitti ottelun viime sekunnilla. Tuloksena 2-2 ja taukotilanne 1-1.

Kotijoukkue OTP aloitti vahvasti ja hallitsi ensimmäiset 30 minuuttia. Chinonso Edeh teki ansaitun johtomaalin jo 7 minuutilla. GBK paransi ennen taukoa ja Zuca laukoi rankkarista 1-1 45 minuutilla.

Toista jaksoa hallitsi GBK. Pietro Kytölaakso vei vieraat johtoon 53 minuutilla. GBK loi useita paikkoja tehdä 3-1. Mutta, kun et itse maalia tee, niin vastustaja tekee. Näin kävi loppusekunneilla. OTP sai vapaapotkun, jonka Kristian Säily laukoi maaliin. Sen jälkeen erotuomari vihelsi pelin päättyneeksi.

-Ensimmäiset 30 minuuttia oltiin ihan pihalla. OTP hallitsi tapahtumia.

-Meidän peli parani ennen taukoa ja sen jälkeen hallittiin tapahtumia. Meidän olisi pitänyt iskeä kolmas maali ja ratkaista peli, mutta näin ei tapahtunut.

-Pelillisesti erittäin hyvä toinen puoliaika, mutta loppu oli pettymys.

Lauantaina 17 kesäkuuta GBK:n vieraaksi saapuu Hercules.

GBK: Joonas Koivukoski, Teemu Mäki, Thiago, Aaro Hedman, Topi Mäki (46 Jani Mäenpää), Ville Luokkala, Toro, Petteri Jokihaara (89 Joel Häggblom), Joni Lämsä, Zuca, Pietro Kytölaakso.

Varningar/Varoitukset: Topi Mäki, Zuca.

OTP

2 - 2

(1-1)
7'MaaliEdeh Chinonso
93'MaaliSäily Daniel-Kristian