GBK Miehet, Miesten Kakkonen

Närpes Kraft - GBK   3 - 0

Närpiö, Mosedal N

Förlust i Närpes - Kraft oli vahvempi

GBK åkte på förlust mot Kraft i Närpes. Samtidigt vann OLS sin match och steg upp i serieledning. Matchen i Närpes vanns av hemmalaget med 3-0 (1-0).

Hemmalaget satsade på en defensiv taktik. GBK hade mycket bollinnehav, men lyckades inte komma till vassa målchanser, vilket präglade hela matchen.

Kraft försvarade sig bra och satsade på kontringar. Det var på en sådan som Nedim Ibric gjorde mål i 14:e minuten. 2-0 kom på en straffspark i 59:e minuten. Målskytt Samir Isanovic. Adam Zakarias 3-0 kom i 90:e minuten.

Miika Hohenthal, GBK:

-Rätt lag vann.

-Vi hade svårt med vårt passningsspel och lyckades inte hitta luckor och medicin mot deras försvar. Vi var inte tillräckligt bra på planens sista tredjedel.

-Straffsparken var ett fel domslut. Våra spelare gick onödigt heta efter domslutet vilket resulterade i två gula kort.

-Det var inget fel på lagets arbetsmoral. Alla bjöd till, precis som vi gjort i alla våra tidigare matcher.

GBK vieraili Närpiössä, jossa paikallinen Kraft oli vahvempi maalein 3-0 (1-0). Kun samaan aikaan OLS voitto, putosi GBK kärkipaikalta kakkoseksi.

Kraft valitsi puolustusvoittoisen taktiikan ja satsasi vastaiskuihin. GBK piti paljon palloa, mutta ei päässyt maalipaikoille. Ei koko ottelussa.

Vastaiskun päätteeksi iski Nedim Ibric ottelun avausmaalin 14 minuutilla. Samir Isanovic laukoi pilkulta 2-0 59 minuutilla. Adam Zakariaksen 3-0 maali syntyi 90 minuutilla.

-Oikea joukkue voitti.

-Meillä oli vaikeuksia syöttöpelin kanssa. Ei löydetty lääkkeitä heidän puolustuksensa murtamiseen. Kentän viimeisellä kolmanneksella ei oltu tarpeeksi hyviä.

-Rankkarituomio oli vitsi. Tuomion jälkeen meidän pelaajien tunteet kuumenivat. Turhankin paljon ja tuloksena kaksi varoitusta.

-Mitään vikaa ei pelaajien työmoraalissa ollut. Kaikkemme annettiin, kuten on jokaisessa pelissä tehty.

GBK: Joonas Koivukoski (v), Teemu Mäki, Aaro Hedman, Thiago, Topi Mäki (60 Jani Mäenpää), Ville Luokkala, Toro (v), Joni Lämsä (v), Pietro Kytölaakso (77 Kaapo Kotila), Zuca, Petteri Jokihaara.

Närpes Kraft

3 - 0

(1-0)
14'MaaliIbric Nedim
58'MaaliIsanovic Samir
90'MaaliZakaria Ibrahim Salah Adam