Kolme uutta sopimuspelaajaa !!
19.1.2018 21:49 Nyheter / GBK Damer

Jannika Träsk, Matilda Nyman ja Anu Allonen

Alkuviikolle luvatut sopimusuutiset hieman venyi, mutta tässä niitä tulee numerot 11, 12 ja 13. Joukkueen kokoaminen etenee vauhdilla ja harjoituksissa on pidetty hyvää tempoa. Viikko päättyy lauantain fysiikkaharjoitukseen, ja sen jälkeen pieni sekä ansaittu lepo.

Sopimus numero 11. Matilda "Mafa" Nyman palaa muutaman vuoden seikkailun jälkeen GBK:n riveihin. Mafa pelasi KPV:n b-tytöissä SM-sarjaa sekä KF 10:n mukana naisten Ykköstä. Teknisenä ja urheilullisena pelaajana tunnettu Nyman pystyy pelaamaan useassa roolissa kokoonpanossa. Lähtökohtaisesti pelipaikka löytynee laitapelaajana tai kymppipaikalta. Nyman on arvokas lisä myös joukkueen taustalle koulutuksensa ansiosta. Hän tulee olemaan osa fysiikkavalmennuksen toteuttamisessa.

Pelaajan ajatuksia siirrosta: "GBK:hon takaisin siirtymisestä olen tietenkin iloinen, sillä GBK on kasvattajaseurani ja siellä olen melkein koko elämäni pelannut muutamaa vuotta lukuunottamatta. GBK:sta minulla ei ole seurana mitään huonoa sanottavaa, ja uskon että kaikki tulee toimimaan hyvin sen suhteen.
Ensi kauden odotukset joukkueen kannalta on että pystymme haastamaan kaikki sarjan joukkueet ja taistelemaan voitoista. Toivon myös, että uskalletaan olla rohkeita nuoresta iästä ja kokemattomuudesta huolimatta. Odotukset omalta kohdalta ovat että pystyn auttamaan joukkuetta parhaani mukaan sekä antamaan kaikkeni joka ikisessä pelissä.
Innolla ja pienellä jännityksellä odotan tulevaa kautta.
Mutta ennen sitä keskitytään vielä harjoituksiin ja että saadaan siellä kaikki irti pelaajista jotta voidaan lähteä mahdollisimman hyvällä paketilla kohti kesää."

Päävalmentajan kommentit pelaajasta: "On ilo saada Mafa joukkueeseen ja monipuolisena pelaajana pystyy auttamaan joukkuetta paljon. Pelaajan tunnen entuudestaan varsin
hyvin ja tiedän että Mafa vastaa odotuksiin. Taitavana ja hyvän pelikäsityksen omaavana pelaajana Nyman istuu tulevaan joukkueeseen täydellisesti. Hän osaa myös vaatia itseltään sekä muilta, aina valmentajaa myöten mutta hyvällä asenteella. On aina ilo saada keskustella pelaajienkin kanssa ja kuunnella heidän mielipiteitään. Se on iso rikkaus ja kehittää molempia osapuolia."


Matilda Nyman


Sopimuspelaaja numerolla 12. Jannika Träsk siirtyy KPV:stä raitapaitaan. Jannikan isosisko Patricia pelasi viime kaudella liigaa GBK:ssa ennen siirtymistään Ruotsiin. Siskoksilla on monta yhteistä tekijää jalkapallossa. Valtava taistelutahto ja halu tehdä töitä itsensä, sekä joukkueen eteen loistaa kaikessa tekemisessä. Tilanteisiin tullaan täysillä eikä anteeksi pyydellen, juuri niin kuin pitääkin. Pelipaikkana Jannikalla on laitapakin tontti.

Jannikan mietteitä siirrosta: "Kehitykseni kannalta uskon että oli paras ratkaisu siirtyä GBK:hon. Haluan kehittyä pelaajana niin pitkälle kuin vain mahdollista. Toivon että saadaan hyvä joukkue kokoon ja taistellaan voitoista Ykkösessä."
Kysymykseen kumpi voittaisi 1v1 tilanteen isosiskoa vastaan Jannika vastasi vielä hieman epäilevästi "Kyllä Patu sen voittaisi vielä".

Päävalmentajan ajatukset pelaajasta. "Jokainen joukkue tarvitsee vähintään yhden Träskin ja mielelläni olisi pitänyt vanhemmankin, mutta Patulle onnea sekä menestystä Ruotsiin. Jannika on asennepelaaja isolla A:lla. Juuri sellainen pelaaja, jonka jokainen haluaa pelaavansa omassa joukkueessa, ei vastapuolella. Jannika tuli ensimmäisiin harjoituksiinsa meidän kanssa loistavalla halulla. Päätettiin varsin nopeasti muiden taustajoukkojen kanssa, että hän on paikkansa joukkueessa ansainnut. Työtä on vielä paljon tehtävissä, niin kuin kaikilla, mutta se tärkein eli oma halu kehittymiseen löytyy. Tervetuloa pikku-Träsk!!"


Jannika Träsk


Naisten edustusjoukkueeseen siirtyy FC Unitedista Anu Allonen. Allonen oli merkittävässä roolissa Unitedin puolustuksessa kaudella 2017 ja tuo nuoresta iästään huolimatta vahvaa osaamista raitapaitoihin. Erinomaisen pelikäsityksen omaava Allonen viihtyy myös keskikentän keskustassa. GBKtoivottaa Anun lämpimästi tervetulleeksi seuraan!

Anun mietteitä siirrosta GBK:hon: "Hyvillä ja odottavaisilla mielillä olen siirron suhteen. Ensimmäinen ajatus kun pohdin joukkueeseen liittymistä oli missä on kyky kehittyä, sekä saada uusia kokemuksia joukkueessa sekä kaupungissa. Pelaajana odotan kehittymistä fyysisesti sekä henkisesti, sekä löytää itsestä uusia taitoja. Joukkueelta odotan kilpailuhenkistä ilmapiiriä ja taisteluasennetta peleihin, sekä treeneihin. Haluan myös joukkueelta hyvää yhteistyötä."

Päävalmentajan mietteitä pelaajasta: "Anu oli ns. täsmähankinta kun kuulimme uutiset Unitedin luopumisesta sarjasta. Anun pelikäsitys on huippuluokkaa ja sitäkin saadaan vielä kehitettyä kauden aikana. Itse näkisin Anun pelipaikan keskikentällä tai topparina, mutta katsotaan mitä joukkueen rakentaminen tuo tullessaan, jotta saadaan kaikkien vahvuudet esiin oikeilla pelipaikoilla. Ehdottomasti haluan pelaajalle selvän roolin, mistä myös keskusteltiin hänen liittyessään joukkueeseen.
Anuakin voisi kuvailla sanalla taistelija, koska tilanteet pelataan aina loppuun saakka. Olen todella iloissani että Anu liittyi joukkueeseen ja juuri tälläisiä pelaajia mukaan ollaan haluttu. Palava intohimo kehittää itseään ja valmius tehdä töitä sen eteen."


Anu Allonen

   
Mera nyheter
Gamlakarleby Bollklubb
«  Maj   »
Ti Ons To Fre
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategorier