GBK T10 voitokkaana SyysSemi-turnauksessa
Publicerad: 06.09.2021 18:27

GBK T10 voitokkaana SyysSemi-turnauksessa

GBK T10 teki onnistuneen retken Seinäjoelle viikonloppuna. Prunttimäen nurmikentiltä tuliaisina oli mestaruuspokaali.


Joukkueemme osallistui jo toisena vuotena peräkkäin Seinäjoen Mimmiliigan järjestämään SyysSemi-turnaukseen. Viime vuonna urheilullista menestystä ei vielä tullut, mutta tänä vuonna joukkue suorastaan dominoi. Vastustajat kaatuivat yksi kerrallaan huikaisevien peliesitysten jälkeen. Kuvaavaa oli, että että viiden pelatun ottelun maaliero oli punavalkoraidalle 21-1!

Turnauksen avauspäivänä T10:n huippuvireen kokivat niin emäntäjoukkue SeMi (6-0), Vaasan palloseura (5-0) kuin Raision ja Turun yhdistelmäjoukkue FC RP/TuKV-yj:kin (3-0). Kolmessa alkusarjan pelissä vastustajien puolittaiset maalipaikatkin olivat yhden käden sormilla laskettavissa.

Välieräottelussa vastaan tuli BK-48 Vaasasta. T10 maksoi kalavelat viime vuodelta, ja jyräsi finaaliin selvällä 4-0 voitolla. Finaalivastustaja ilmajokelainen IKT arvioitiin ennakolta kovaksi vastukseksi, ja sellainen se myös oli. Fyysisesti kovaotteinen eteläpohjalaisjoukkue joutui muiden tavoin lopulta toteamaan, että Kokkolasta tulivat ja kovempia olivat. Finaaliottelun loppunumeroiksi kirjattiin 3-1.

Turnausvoiton lisäksi reissusta jäi käteen hurjasti kivoja muistoja. Valmennuksen näkökulmasta mieleen jäi erityisesti tyttöjen upea asenne. Kaikki tukivat toisiaan niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Sovittuja taktiikoita ja muita pelillisiä asioita noudatettiin tarkasti. Jokaiseen otteluun lähdettiin taistelumielellä, ja se myös näkyi kentällä. Töitä tehtiin yhdessä hartiavoimin, mutta hymy huulilla. Pallo liikkui ja yleisö viihtyi.

Hurjasti tyttöjä kannustaneet kotijoukotkin saavat olla ylpeitä nuorista tähdistään. On meillä huippu Joukkue!